Kesäretki suvun paikoille Satakunnassa 8.6.2019

Timm-Ketonen sukuseura ry järjestää lauantaina 8.6.2019 kesäretken suvun paikoille Satakunnassa. Koko retken hinta on 30 euroa per osallistuja ja retkelle mahtuu 50 osallistujaa. Ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla retken hinnan sukuseuran pankkitilille FI44 8000 1801 4482 76 BIC: DABAFIHH viitteellä 3599. Retken hintaan kuuluvat kuljetus, opastus, lounas ja kahvi sekä tietenkin mukava seura. Ilmoittautuminen päättyy joko 30.4. tai kun maksimi osallistujamäärä on täynnä. Olethan siis ripeä.

Bussi lähtee retkelle klo 8.00 Porin vanhalta linja-autoasemalta. Ole siis paikalla ennen kahdeksaa! Porista matkaamme Erkkilään Kiukaisiin Karlin ja Fransin äidin kotia katsomaan, josta menemme Salorantaan Huittisiin Iida-Marian entistä kotia katsomaan. Huittisista menemme Kokemäelle Ala-Ketolan talolle, jossa syömme kalakeittoa ja lisukkeita lounaaksi. Kokemäellä ajamme myös Hyytin tilan ohitse kohti Ketosen torppaa Korkeaojanmaalle. Ketosen torppa oli Frans Ketosen koti, josta suuntaamme Mummon kesäkahvilaan iltapäiväkaffeille Kullaalle. Kullaalta lähdemme takaisin Poria kohti kiertäen Johanna Matildan kodin kautta. Oletamme saapuvamme takaisin Poriin vanhalle linja-autoasemalle noin puoli neljältä. Reittiin saattaa tulla vielä pieniä muutoksia, samoin kun takaisintuloajankohtaan.

 

Lisäkyselyt retkestä voi tehdä Helena El Togbylle. Mahdolliset ruoka-aineallergiat tulee myös ilmoittaa Helenalle s-postitse: helena.eltobgy@gmail.com

Sukuseura Timm-Ketonen